Thursday, March 31, 2022

Gifty - Инфраструктурный проект с метавселенной и совместимой с блокчейном цепочкой блоков

все, как дела? Если вы заинтересованы в присоединении к проекту, <Гонфти> должен прочитать информацию, которая поможет вам получить информацию, которая поможет вам увидеть свое видение и миссию.










Metaversul este reunirea a două рассмотрит заботу о существовании ceva vreme: PC-ul a creat realitatea și o a doua viață la nivel înalt. Pentru о perioadă де timp foarte lungă, технологии au tânjit după о perioadă în care viețile noastre virtuale joacă о sarcină la fel de uriașă ca și variabilele noastre reale. Metaversul poate fi decris ca un mediu evoluat recreate care usează realitatea extinsă (AR), realitatea create de computer (VR) și blockchain, aproape de gândurile din media electronic, pentru a creas spații pentru afilierea bogată a clientire care Reflectă această Realitate Actuală. Metaversul este practice o representtare unei prezențe virtuale 3D izbitoare în care clienții pot ajuta diferite spații ca imaginile lor de nivel înalt. В специальном ca această Realitate Actuală, metaversul poate allowe clienților să se deplaseze în diferite spații metaverse ca imaginile lor mecanizate.

Это GoNFTY?








Scopul nostru main este de bază; pentru a elibera viitoarea economie virtuală prin deschiderea capacității maxime NFT-urilor в метаверсиях. Pentru лицо acest lucru, eliminăm obstacolele în calea trecerii și lucrăm la realizarea de noi modele monetare pentru crearea stimei și dezvoltarea de vârf în metaverse и jocurile blockchain. Ne așteptăm Să extindem economia avansată jocurilor, ghidând un alt moment de capacitate autentică pentru jucători și producătorii de conținut.










Визиунеа ноастра

Отвес

Скажите, что главный медиуму де сцена компьютеризирована, координирует, заботится о том, чтобы эпоха создавала и создавала стимулы NFT в метаверсиях.

Децентрализованный

A fi complicele favourizat descentralizat, fără custodie, pe distanță lungă pentru rețelele locale care se ncadrează în zona metaversului de jocuri NFT transversal

вклад

Внесите свой вклад в децентрализованную интеграцию и виртуальную экономию с использованием NFT-дескриншотов, а также используйте универсальный блокчейн и TPS Ridicat

Верде


Pentru a fi cel mai ecologic, cel mai quick și cel mai demn de remarcat blockchain TPS (schimburi pe secundă) care dă putere FPS (schituri pe secundă) преобладает в avansarea jocurilor в ланце, у.е.








Услуги платформы

● Приятие NFTY

Administrarea grupurilor noastre de oameni cu с открытым исходным кодом

Administrația DAO (asociație Independentă descentralizată) a grupului nostru de oameni pentru înscrierea noastră pe bază de simboluri pentru a ne atrage și a sonda fundația cu accepterea la codul nostru с открытым исходным кодом

Бесплатный помощник

Чивотул NFTY

Автономное администрирование с доступом к пакетам SDK

Răspunsul nostru pentru clienții cu propriile лор grupuri interne care au nevoie pur și simplu de sulurile de rezistență instalate arca NFTY pentru a călatori pe terenurile lor proaspăt descoperite.

Дополнительная плата:

Cheltuiala cu permisul

Спекулятивные ставки NFTY

Administrarea noastră complet corespunzătoare, cu mănuși albe


Grupul nostru стажер де chimisti реализации, уход а.е. доминировать meşteșugul спиритуалист аль schimbării, vă вор reuni necesitățile și вор лицо ceva uimitor pentru schimba materia де bază în propriul amestec де afaceri.

Дополнительная плата:

Челтуэли де административный

Cheltuiala cu permisul

Токеномика

GONFTY funcționează cu un cadru dublu cu utilitar simbol

Токен администрирования GONFTY (gNFTY):

• Признак DAO де приетения NFTY

• Местная зона Propunerea Votare

• Допуск Selectați к Metaverse Land перед сделкой

• Автоматизация Venituri: автоматический ввод gNFTY и закупка NFTY$

• Максимальное одобрение: 100 мильоан де джетоан

Долари NFTY Token de bani pentru sistemul biologic (NFTY$):

• Челтуэли де шимб де рецеа

• Кумпэрэри ин джок

• Seturi де schimb NFT и фонда ликвидатора

• Премии пентру Membrii Mediului

• Максимальное количество разрешений: 100 миллионов самолетов.








Прочитайте много информации:

Веб-сайт: https://gonfty.network/










автор: Hijabbers


ERC20: 0x7A573Fc7F3CF92784BfBE7BF47AD53F7Ee72675B


No comments:

Post a Comment